Speltips

När man ska betta på sport eller något annat inom betting så finns det saker att tänka på. För att underlätta så kommer denna sida att göra en enkel guide kring vilka saker som har stor vikt. Alla har ju olika idéer kring sina spel. Därför gäller det att hitta sin egen strategi och inte lita blint på experter. Det finns mänger med experter som uttalar sig. Dels inom sportbetting och dels inom betting på trav. Oavsett vad dessa säger så bör man läsa på lite själv och skaffa sig en egen uppfattning. Spel ska ju vara underhållande och spännande, och med egna tankar kring bettingen så blir det mer spännande.

Gör researchresearch

Om bilen går sönder så lämnar de flesta in den på verkstaden. Man har helt enkelt inte kunskapen att undersöka bilen själv. Man låter experterna hjälpa en med problemen. Så kan man göra när det kommer till betting också. Läs i tidningen och kopiera expertens tips. Det blir inte alltid full pott, kanske till och med aldrig. Det kan alltså kosta lite mer än det behöver. Om man gör sin egen research så kanske man kommer fram till samma sak som experterna.

Dock har man ju möjligheten att lita på sin egen bedömning. Ju mer man kan om sporten man bettar på, desto större chans att göra egna rimliga tips. För det är ofta det som betting handlar om, att hitta det som är rimligt och spelvärt. Med ordentlig research kommer man långt. Om det gäller fotboll behöver man ofta kolla historiskt, lika mycket som på dagsformen för laget och för varje individuell spelare. Vill du veta mer om fotbolls odds, men inte har tid att göra dina egna efterforskningar så hittar du dagliga tips på Fotboll.com. Förutom speltips finns även mer intressant och lärorik läsning om just betting på fotboll. Gäller det travsport eller golf så är dagsformen mycket mer värt än det historiska. Bettar man på turspel, typ Lotto, så är det bara att lita på turen, inte så mycket mer att göra där.

Hitta de spelvärda objekten

Något som diskuteras flitigt på olika spelforum på nätet är spelvärde. Hur mycket spelvärde ligger det i olika odds. Dessa diskussionsforum kring betting är mycket nyttiga när det kommer till att hitta bra spelvärde. Ofta kan man få tips om vilka spelbolag som har de bästa oddsen på olika matcher. Då kan man spela hos det bolag med det mest spelvärda oddset. Det kan alltså finnas flera olika odds på samma match. Dessutom så kan man få tips om olika andra intressanta spelobjekt som man kanske inte har upptäckt själv. Det kan vara att man tippar på en viss spelare som ska få gult kort i en match, eller att ett hockeylag ofta släpper in mål i första perioden. Vill man hitta spelvärda objekt så är dessa forum perfekt att besöka.

Jämför spelsajter

Att vara medlem på flera spelsajter samtidigt är inte förbjudet. Det är faktiskt rent av bland det bästa man kan göra. Dels om man gjort sin research bra och om man vill hitta spelvärda objekt själv. Ju fler sajter man har tillgång till desto större chans att lyckas med sin betting. När man ska hitta bra spelsajter så ska man kolla så att de inte tillhör samma spelbolag. Några av de största spelbolagen har flera olika spelsajter och då har de ofta samma odds på matcher. Man ska kolla så att spelsajten har licens inom EU så att vinsterna är skattefria. Dessutom så vill man hitta sajter med bra support och enkla utbetalningar. Det bästa är om de har support på svenska och betalar ut vinster direkt till bankkonto. Många vill slippa hålla på med PayPal eller Payson och andra. Dessutom vill man ha bra bonusar med rimliga omsättningskrav.

Gratis betting och bonusar

När det kommer till just bonusar så skiljer sig sajterna åt en del. Detta är också sajternas främsta lockbete för att man ska välja just dem. Att få en bra insättningsbonus är oftast inga problem. Det man vill är dock att hitta de sajter som har flera insättningsbonusar. Så att man får bonus på både första, andra och tredje insättningen. När man får bonusar så kan det också ingå gratis bets. Det innebär att man kan få erbjudande om att lägga ett bet för 50 kronor på en speciell match, utan att satsa egna pengar. Om man sedan vinner så brukar omsättningskravet vara att man ska omsätta vinsten 3-7 gånger för att kunna plocka ut den i kontanter.

Dessa omsättningskrav är lite olika beroende på sajt. En del säger att de har omsättningsfria bonusar, andra kräver upp till 40 gånger omsättning på insatta pengar. Här ska man också göra sin research. En bonus är inte främst till för att man ska plocka ut den på en gång när man spelat. Bonusen är tänkt att krydda upp spelkassan lite så att man kan betta på fler matcher under längre tid. Så om man sätter in 500 kronor och får 100% matchnings bonus och ett gratisbet för 50 kronor så kan man bygga sin spelkassa rejält. Det är så man ska tänka när det kommer till betting. Tänk alltid långsiktigt och se det som underhållning. Man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Många bettingexperter har också tips kring hur mycket av spelkassan man ska betta. Aldrig mer än 5% av din spelkassa på ett bet. Lycka till!