Unibet

För att spela på ett välkänt bolag som alla har någon sorts relation till: välj Unibet! Förutom det fantastiska varumärket erbjuds givetvis riktigt bra spel.

Unibet betting

Unibet har funnits på den svenska spelmarknaden sedan 1997 och har sedan dess strävat efter att vara experter inom betting. Det är även härifrån som deras slogan ”av spelare, för spelare” kommer från då grundaren, Anders Ström spelade på sport själv och ville dela med sig av sina kunskaper. Unibet betting erbjuder ett brett utbud utav många olika sporter och matcher, men även nischade sporter för att erbjuda sina kunder något speciellt. Här erbjuds det både odds före matchstart och även liveodds där det går att spela på matcherna live medans händelserna utspelar sig. Det går att spela på tusentals olika spel på deras odds sida närsomhelst. Oavsett om det är fotboll, ishockey, tennis, trav eller liknande som det ska finnas odds för så finns det hos Unibet. Spela på allt mellan några av de lägsta ligorna upp till högsta serien i olika sporter.

Bättre spelupplevelse

Unibet erbjuder även olika funktioner när det kommer till deras betting för att förbättra spelupplevelsen. Det går till exempel att efterfråga odds utifall att det är något som saknas som kunden skulle vilja spela på och det är då kundsupporten som kontaktas för att få hjälp med detta. Det är även möjligt att ändra oddsformatet mellan amerikanska, fraktions -och decimal odds. Detta görs via oddsinställningarna i sportlobbyn så att kunden kan välja det som passar bäst.

Unibet Scores

Unibet betting erbjuder också Supertoto & Superscore samtidigt som det även finns spelguider, statistik och live score på sajten. Supertoto & Superscore är en spelform som kallas för ‘pool-spel’ och går ut på att gissa rätt antal mål för de lag som valts ut inom olika fotbollsmatcher. Spelaren gör sina val och anger sedan sin insats så att spelet sedan kan lämnas in. Prispotten delas sedan ut mellan vinnarna enligt de regler som står beskrivet på respektive spel.

unibet

Unibet poker

Unibet poker erbjuder en unik upplevelse med många olika funktioner och uppdrag som går att slutföra. Under tidigare år så använde Unibet en helt annan spelleverantör än vad som erbjuds i dag, vilket då limiterade valmöjligheterna. Nuförtiden så styr dom exakt vad som dom önskar att ha i sin pokerklient för att erbjuda just den spelupplevelsen som dom önskar att ge till sina kunder. Något som kan tilläggas till detta är att det går att spela deras poker både i datorn, surfplattan och i mobilen. Sedan går det att spela via webbläsaren, eller så går det att ladda ner klienten så att spelare får tillgång till den mycket enklare.

Rättvist spel

Unibet har även fokuserat på att erbjuda ett såpass rättvist spel som möjligen här för att ge både nybörjare och proffs samma förutsättningar. Det går till exempel att ha flera olika avatarer med olika utseende samt namn så att spelare hela tiden kan ha olika identiteter på borden. Något annat som ser till att ingen spelare utnyttjas är ”quick-seat”-funktionen som ser till att spelare placeras ut slumpmässigt på olika bord. Det går med andra ord inte att gå in och välja bord själv utan det är systemet placerar ut alla spelare automatiskt. I och med detta så kan inte stora ”hajar” leta efter nybörjare för att spela av dom pengar, vilket i längden gör att fler fortsätter spela poker så att produkten växer.

Belöningar

Pokern som Unibet erbjuder kommer också med ett unikt lojalitetsprogram i form av utmaningar. Det finns hela tiden utmaningar tillgängliga och det kan handla om att till exempel få samma färg på alla kort i handen eller liknande. Vid varje avklarad utmaning så belönas spelaren med poäng som sedan resulterar i olika belöningar. Det går att få belöningar som nya avatarer, pokerbiljetter, bonuspoäng, gratis pengar eller playthrough-bonusar. Något som är viktigt är att slutföra varje uppdrag för att få poäng. Om det visar till exempel 2/5 så innebär det att uppdraget är slutfört 2 gånger och det måste slutföras ytterligare 3 gånger innan poäng blir tilldelade.

Unibet open

Unibet open är Unibets egna pokerturnering som hålls live och den drogs igång redan 2007 för första gången. Varje år så besöker turneringen olika städer runtom i världen där det erbjuds en riktig pokerupplevelse. Eventen pågår över fyra nätter och det går att kvala in via satelliter i pokerklienten, eller så går det att köpa en plats via direkt-inköpet. Det finns två olika paket att köpa där det ena endast inkluderar inköpet, medans det andra även inkluderar hotell för fyra nätter, inköp till huvudeventet, frukost och middag varje dag samt tillgång till välkomstdrinkar och spelarpartyt som hålls vid varje event. När det gäller satelliterna så finns det både gratis satelliter att deltaga via, eller så går det att köpa in sig till högre satelliter för en bättre chans att kvala in.

Vinstpengar

Prispotten för denna turnering varierar beroende på antal deltagare. Normalt sett får vinnaren någonstans mellan €60,000 – €100,000, vilket blir ungefär 600,000 – 1,000,000 SEK. Under turneringens gång så erbjuds det även flertalet olika sidoevents att deltaga i. Detta är mestadels för de spelare som redan åkt ur huvudturneringen men som ändå önskar att spela vidare. Det finns oftast Texas Hold’em och Omaha att välja bland här, medans det endast är Texas Hold’em som spelas i huvudturneringen. Om man inte deltar i tävlingen så går det att följa eventet via deras live stream på ‘Twitch’.